Christchurch

När vi landade i Christchurch var vi väldigt trötta och ville så snabbt som möjligt till vårt hostel och sova. Utanför flygplatsen fanns det en taxi-hållplats som hade paket-pris för backpackers, ju fler man var desto billigare blev det, så vi snackade med två andra tjejer som skulle till samma hostel så fick vi taxiresan mycket billigare. Jag och Lisa hade bokat eget rum, vilket var väldigt skönt första natten när vi kom.

Efter några få timmars sömn tvingade jag mig upp medans Lisa redan var klarvaken (jag snarkade tydligen) för att äta frukost och så gott vi kunde komma in i tidsomställningen. Precis utanför vårt hostel låg Christchurch Botanic Gardens, med allt ifrån rosenträdgård till tennisbanor och små söta andungar.

Christchurchs centrum är just nu byggt av baracker pga jordbävningen för ett år sedan. Över hela staden byggs det så det fanns inte så mycket att göra när vi var där förutom att äta. Vi köpte en var sin sovlaki och satte oss i solen och lyssnade på ett lokalt liveband som spelade.

imageimage (1)

image (2)imageimage (1)image (4)image (3)image (2)

/Hedvig

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s